logo Eden of Beauty

Over Mij

Hoi!
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Via deze weg wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Shirani en 40 lentes jong en woon in het leuke Noordwijk samen met mijn vriend Wilfried en dochter Zoë. Ik wist als jong meisje al dat ik heel graag schoonheidsspecialiste wilde worden en zo ben ik al vanaf mijn 20e jaar dit vak ingerold.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben in diverse schoonheidsinstituten en parfumeries, heb ik in 2022 met veel plezier de stap gezet om mijn eigen salon Eden of Beauty op te zetten. Tevens heeft de laatste jaren ook de Orthomoleculaire geneeskunde mijn aandacht getrokken en heb ik eind 2022 de opleiding Integraal Orthomoleculair Therapeut behaald.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, waar ik altijd mijn rust vind en tegelijkertijd weer kan opladen. Deze elementen zie je samen met de orthomoleculaire kennis terug in mijn behandelingen.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de schoonheidssalon!

Liefs, Shirani.
Eden of Beauty Noordwijk

Boek nu jouw afspraak!

Lieve bezoekers,

Wegens vakantie periode gaat de salon 3 weken dicht. Momenteel is de agenda volgeboekt tot eind september en is het maken van een afspraak pas mogelijk vanaf oktober.

Excuus voor de lange wachtlijst. 

Heel graag tot na de zomer!

Liefs, Shirani.